بسته بندی اکتیو
ما سبزیجات و صیفی جات را همانطور که آنها دوست دارند بسته بندی می کنیم
بسته بندی اکتیو
ما سبزیجات و صیفی جات را همانطور که آنها دوست دارند بسته بندی می کنیم
بسته بندی اکتیو
ما سبزیجات و صیفی جات را همانطور که آنها دوست دارند بسته بندی می کنیم
بسته بندی اکتیو
ما سبزیجات و صیفی جات را همانطور که آنها دوست دارند بسته بندی می کنیم
بسته بندی اکتیو
ما سبزیجات و صیفی جات را همانطور که آنها دوست دارند بسته بندی می کنیم
بسته بندی اکتیو
ما سبزیجات و صیفی جات را همانطور که آنها دوست دارند بسته بندی می کنیم
بسته بندی اکتیو
ما سبزیجات و صیفی جات را همانطور که آنها دوست دارند بسته بندی می کنیم
بسته بندی اکتیو
ما سبزیجات و صیفی جات را همانطور که آنها دوست دارند بسته بندی می کنیم
بسته بندی اکتیو
ما سبزیجات و صیفی جات را همانطور که آنها دوست دارند بسته بندی می کنیم
Previous slide
Next slide

بسته بندی اکتیو برای سبزیجات و صیفی جات

اتمسفر کنترل شده

فلفل دلمه ای

دمای بهینه نگهداری محصول: 8.0 درجه سانتی گراد

مدت زمان نگهداری (بدون بسته بندی فعال): 28  روز

رطوبت: 95-98٪ RH

نقطه انجماد: — درجه سانتی گراد

تولید اتیلن: خیلی کم 

حساسیت اتیلن: خیلی کم 

 

سبزی

 

دمای بهینه نگهداری محصول: 1.0 درجه سانتی گراد

مدت زمان نگهداری (بدون بسته بندی فعال): 5 روز

رطوبت: 95-100٪ RH

نقطه انجماد: 0.5- درجه سانتی گراد

تولید اتیلن: زیاد 

حساسیت اتیلن: زیاد 

اتیلن باعث زرد شدن سبزی می شود

 

بروکلی

 

دمای بهینه نگهداری محصول: 1.0 درجه سانتی گراد

مدت زمان نگهداری (بدون بسته بندی فعال): 21 روز

رطوبت: 95-100٪ RH

نقطه انجماد: 0.5- درجه سانتی گراد

تولید اتیلن: خیلی کم 

حساسیت اتیلن: زیاد

 

خیار

 

دمای بهینه نگهداری محصول: 10.0 درجه سانتی گراد

مدت زمان نگهداری (بدون بسته بندی فعال): 10 تا 14 روز

رطوبت: 90-95٪ RH

نقطه انجماد: 0.5- درجه سانتی گراد

تولید اتیلن: کم 

حساسیت اتیلن: زیاد

 

بادمجان

 

دمای بهینه نگهداری محصول: 10.0 تا 12.0 درجه سانتی گراد

مدت زمان نگهداری (بدون بسته بندی فعال): 14 روز

رطوبت: 90-95٪ RH

نقطه انجماد: — درجه سانتی گراد

تولید اتیلن: کم 

حساسیت اتیلن: زیاد

 

گوجه

 

دمای بهینه نگهداری محصول: 12.0 درجه سانتی گراد

مدت زمان نگهداری (بدون بسته بندی فعال): 3-5 روز

رطوبت: 90-95٪ RH

نقطه انجماد: 1.0-  درجه سانتی گراد

تولید اتیلن: خیلی زیاد

حساسیت اتیلن: زیاد 

 

هویج

 

دمای بهینه نگهداری محصول: 1.0 درجه سانتی گراد

مدت زمان نگهداری (بدون بسته بندی فعال): 120- 180 روز

رطوبت: 95-100٪ RH

نقطه انجماد: 1.4- درجه سانتی گراد

تولید اتیلن: خیلی کم 

حساسیت اتیلن: زیاد

 

کرفس

 

دمای بهینه نگهداری محصول: 0.0 درجه سانتی گراد

مدت زمان نگهداری (بدون بسته بندی فعال): 50 روز

رطوبت: 90 -100٪ RH

نقطه انجماد: 0.5-  درجه سانتی گراد

تولید اتیلن: خیلی کم 

حساسیت اتیلن: بالا

 

کلم

 

دمای بهینه نگهداری محصول: 0.0 درجه سانتی گراد

مدت زمان نگهداری (بدون بسته بندی فعال): 14 تا 28 روز

رطوبت: 95-98٪ RH

نقطه انجماد: 0.5-  درجه سانتی گراد

تولید اتیلن: خیلی کم 

حساسیت اتیلن: زیاد 

 

لوبیا سبز

 

دمای بهینه نگهداری محصول: 5.0 درجه سانتی گراد

مدت زمان نگهداری (بدون بسته بندی فعال): 7 تا 14 روز

رطوبت: 90-95٪ RH

نقطه انجماد: 0.5-  درجه سانتی گراد

تولید اتیلن: کم 

حساسیت اتیلن: متوسط

 

کاهو

 

دمای بهینه نگهداری محصول: 1.0  درجه سانتی گراد

مدت زمان نگهداری (بدون بسته بندی فعال): 21 روز

رطوبت: 95-100٪ RH

نقطه انجماد: — درجه سانتی گراد

تولید اتیلن: خیلی کم 

حساسیت اتیلن: بسیار حساس

 

شرکت بسپار پیشرفته شریف

دانش
در خدمت
محیط زیست

درخواست استعلام قیمت

تماس با ما